کد مطلب: 215770
اولويت جديد پرداخت تسهيلات بانکي
تاریخ انتشار : 1395/05/12 11:06:28
نمایش : 1252
مديرکل اعتبارات بانک مرکزي با اعلام پرداخت ۹۳ هزار و ۴۰۰ ميليارد تومان تسهيلات بانکي در ۳ ماه نخست امسال گفت: تمرکز تسهيلات دهي در صنايع کوچک و متوسط قرار گرفت.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، علي اصغر ميرمحمدصادقي گفت: با توجه به سال "اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل" در يک برنامه هماهنگ شده با تيم اقتصادي دولت مقرر شده با وجود رکود موجود، تمرکز نظام بانکي و صنعت کشور بر روي صنايع کوچک و متوسط قرار گيرد.

مدير کل اعتبارات بانک مرکزي اظهارداشت: در سال هاي ۱۳۹۲، ۱۳۹۳و ۱۳۹۴ کوشش بانک مرکزي و نظام بانکي کشور و تمرکز آن بر روي سرمايه در گردش بود. وي ادامه داد: از ابتداي امسال تاکنون به حدود ۴ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتي به ميزان حدود سه هزار ميليارد تومان تسهيلات سرمايه در گردش و تسهيلات ثابت پرداخت شده است.

ميرمحمدصادقي با بيان اينکه سقف اعطاي تسهيلات، محدود به ۱۶ هزار ميليارد تومان نيست گفت: اگر در اجراي اين طرح به بيش از اين نياز باشد با توجه به منابعي که در نظام بانکي براي اين منظور پيش بيني کرديم پرداخت مي شود.

وي با بيان اينکه پارسال ۴۱۷ هزار ميليارد تومان تسهيلات پرداختيم اضافه کرد: اگر ۵۰ درصد آن هم تمديدي يا تجديدي بوده باشد يعني حدود ۲۰۰ هزار ميليارد تومان تسهيلات پرداختي به صورت پول به بنگاه ها داده شده است.

مدير کل اعتبارات بانک مرکزي گفت: در طول سه ماهه نخست امسال حدود ۹۳ هزار و ۴۰۰ ميليارد تومان تسهيلات پرداخت کرديم که از اين مقدار حدود ۳۱ درصد يعني ۲۸ هزارو ۴۰۰ ميليارد تومان مربوط به صنعت و معدن بود. اميدواريم بيش از ۹۰ درصد اين تسهيلات در جهت هدف پيش برود.

منبع:مهر

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html